Egy rovat egy részének tartalma
Itt egy cikket olvashat el. Ha kutyust, cicát szeretne, kattintson ide.

Kutyabarát helyek, kutyabarát honlap

A városban járva észrevehetjük, hogy egyre több étterem, kávézó és cukrászda kirakatán jelezve van, hogy a hely kutyabarát, tehát kis kedvencünkkel bátran betérhetünk.

Évekkel ezelőtt ez még nem volt ennyire egyértelmű és a kutyásoknak vadászni kellett azokat a helyeket, ahova ebük is bemehetett. Hajni és Tibor évekkel ezelőtt egy menhelyről fogadta örökbe Mamba kutyát. Mamba jó kondiban levő, megtermett kutyus, mint családtag ő is eljár gazdáival különféle helyekre. Hajni és Tibor szembesült vele, hogy bár némely helyre beengednek kutyákat, Mamba mérete már mégsem fért bele a keretbe. Ekkor határozták el, hogy egy internetes gyűjtőportált hoznak létre, ahol összeszedik a kutyabarát helyeket.

Kezdeményezésük olyan sikeres lett, hogy már több, mint 2500-en követik őket a legnépszerűbb közösségi oldalon. Hajniék elmondták, hogy ők is időről-időre beszámolnak új kutyabarát helyekről, de természetesen személyes tapasztalatokat és ajánlásokat is várnak, legyen szó étteremről, kávézóról vagy éppen kutyabarát szállásról.

Tiborék a beszélgetés közben azt is leszögezték, hogy csak akkor érdemes kutyánkkal útnak indulni, ha az adott helyen tud majd viselkedni. Ha nagyon izgága vagy nyugtalan, akkor ne kényszerítsük ilyen helyzetbe. A kutyabarát helyeken kutyáinkat szívesen látják és természetesen még egy tál vízzel is megkínálják.

Kultúrállat rovat

A kultúrállat rovatunkban kutyabarát helyeket igyekszünk bemutatni a kedves nézőknek. Kutyabarát kávézó, kutyabarát étterem és múzeum... bármi jöhet!